İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE VAAZ KURSU YAPILDI..

HABERLER » İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE VAAZ KURSU YAPILDI..

İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE VAAZ KURSU YAPILDI..

"HABERLER" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
İLÇEMİZDE

Diyanet İşleri başkanlığınca gerekli tedbirler alındıktan sonra tedrici olarak merkezi vaazdan yüz yüze vaaza geçilmesi hedeflenmiş ve söz konusu hedef doğrultusunda Rehber Vaizlerin öğreticiliğinde mahalinde kurslar düzenlenmesi planlanmıştır.

Bu itibarla; cami içi din hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, cami görevlilerinin usulüne uygun vaaz yapabilmelerini sağlamak amacıyla Rehber Vaiz Murat OKUYAR'ın öğreticiliğinde 27.05 - 13.06.2013 tarihleri arasında hafta da 4 gün günde 5 saat hizmet içi eğitim kursu düzenlendi. Kursa ilçemizde görev yapan 25 İmam-Hatip katıldılar.

Kurusn sonuda katılımcılara ilçe Müftümüz Adem YILDIZ tarafından kurs bitirme belgesi takdim edildi.

Tür : Diğer Tarih : 18.06.2013